Veilig, flexibel en duurzaam

Je speelplaats creatief inrichten? Doe het veilig, flexibel en duurzaam 

Wanneer je kiest voor de speeltuigen of zitmeubels van Speelplaatsmeubel.be, dan kies je voor een veilige, flexibele en duurzame inrichting van je speelplaats.

Wij werken voor het grootste deel met gerecycleerd Polyethyleen (PE) kunststof van Govaplast, nooit met hout. Alleen voor felle kleuren gebruiken we nieuw UV-bestendig PE.

Wij ontwerpen speeltuigen en zitmeubels voor een veilige, creatieve en uitdagende speelplaats waar elk kind zich amuseert.

Veilig

  • Producten die als speeltuigen beschouwd worden, voldoen aan de strengste veiligheidsvereisten en zijn steeds gekeurd door het van oorsprong Duitse TÜV. TÜV SÜD Benelux is ook voor Nederland een aangewezen keuringsinstelling (AKI). Onze speeltuigen voldoen volledig aan het Warenwetbesluit voor speeltoestellen (WAS).
  • Wij ontwerpen onze speeltuigen liefst met een mogelijke valhoogte lager dan 60 centimeter. Daardoor kunnen onze speeltuigen perfect geplaatst worden op een verharde speelplaats zonder dure valtegels.

Duurzaam

  • Onze speeltuigen, zitmeubels en andere inrichtingsmaterialen worden in België vervaardigd van gerecycleerde kunststof. Het gaat om hoogwaardige producten waarin 0% hout verwerkt wordt.
  • Onze speeltuigen en zitmeubels blijven probleemloos tientallen jaren in uitstekende conditie. Weer en wind deert onze materialen niet.
  • In tegenstelling tot bijvoorbeeld houten speeltuigen of zitmeubels hebben onze producten geen enkel onderhoud nodig. Je hoeft niets te schilderen of te behandelen

Gemakkelijk

  • Wij geven de voorkeur aan kleinschalige speeltuigen. Op die manier kan je verschillende speelzones creëren en stap voor stap je speelplaats inrichten.
  • De meeste van onze producten zijn verplaatsbaar, ofwel met de hand ofwel met een transpallet. Wanneer nodig voorzien we hiervoor uitsparingen om eenvoudig te tillen en te plaatsen.
  • De meeste speeltuigen en zitmeubels worden kant-en-klaar geleverd of zijn eenvoudig zelf te monteren. Zelfs een beginnende doe-het-zelver klaart probleemloos deze klus. Alle nodige bevestigingsmaterialen worden voorzien en ter plaatse geleverd.